Logo
Om Briskeby Osteopati
Vi er en osteopatiklinikk som ligger på Majortuen i Oslo, hvor vi deler lokaler med Studio Day. Vi har et godt kontaktnettverk og samarbeider tett både med leger og treningssentre i nærmiljøet.
Utvalgte samarbeidspartnere

Våre utvalgte samarbeidpartnere

Med en lang og solid erfaring fra flere idretter faller det naturlig for oss å samarbeide med treningssentre og idrettsklubber.

Artesia Trening og Frontline Academy er to velrenomerte klubber med noen av Norges beste utøvere og trenere innenfor sine fagfelt. Gjennom vårt samarbeid utveksler vi nyttige erfaringer hva angår skademekanismer kanskje spesielt innenfor styrketrening og kampsport, og Briskeby Osteopati er en stolt sponsor av tre MMA utøvere av internasjonal klasse.

Vår samarbeidspartner Dr. Steenfeldt-Foss ved Marienlyst Legesenter er en meget erfaren og dyktig lege, og med vårt gode samarbeid sikres pasienten den beste mulige behandling og oppfølging.

 

Artesia Trening
Artesia Trening tilbyr styrketreningsrom med bredt utvalg av apparater og frivekter, mange ulike gruppetimer samt spesialtilpassede kurs inne og ute. Våre velrenommerte Artesiatrenere, som er blant de høyest kvalifiserte og mest erfarne i bransjen, sørger for at du får maksimal effekt av treningen.
Gå til »

Frontline Academy
Frontline Academy Oslo er et kampsportsenter som tilbyr trening innenfor en rekke ulike kampsporter. Vi ønsker å tilby en rekke disipliner og dekker derfor stilarter som; BJJ, SW, MMA, Thai Boksing og YogaUnião.
Gå til »

Marienlyst Legesenter
Dr. Steenfeldt-Foss er å finne i Slemdalsveien 1 på Majorstuen.
Gå til »