Logo
Om Briskeby Osteopati
Vi er en osteopatiklinikk som ligger på Majortuen i Oslo, hvor vi deler lokaler med Studio Day. Vi har et godt kontaktnettverk og samarbeider tett både med leger og treningssentre i nærmiljøet.
Idrett og osteopati

Behandling både for bredde og elite

At idrettsutøvere skader seg og blir satt ut av spill er kjent, og at de ønsker å komme fortest mulig tilbake er noe vi forstår. De fleste idrettsmiljøer har derfor et samarbeid med medisinsk personell; da oftest i form av lege og fysioterapeut, og har et bevisst forhold til behandling, rehabilitering og opptrening. Det har de fordi de vet at det hjelper, og det gjør at de kan holde på i lang tid med idretten de dyrker.

Vi som jobber ved Briskeby Osteopati har lang erfaring både fra topp- og breddeidrett, og jobber daglig med idrettsutøvere på alle nivåer fra ung til gammel. I vår samarbeidspartner Frontline Academy og deres nærmere 800 medlemmer har vi høstet mye erfaring ved å behandle kampsportutøvere fra grener som Brasiliansk Jiu-jitsu og MMA. Vi jobber tett med pro-teamene deres hvor utøverne konkurrerer internationalt, og Briskeby Osteopati er i dag sponsor for tre MMA-utøvere som regnes å være blandt Europas absolutt beste.

Artikler

Osteopatiens historie
Osteopatien ble grunnlagt av den amerikanske legen Andrew Taylor Still (1828 - 1917) mot slutten av 18-hundretallet. Frem til da hadde medisinen i Amerika beholdt mye av sitt middelalderske preg; utdannelsen var dårlig organisert, og det hersket liten kontroll over hva og hvilke metoder som pasienter ble utsatt for.
Gå til »

Achillestendinose
Akillestendinose, eller akillessenebetennelse, er en ganske vanlig tilstand hvor det oppstår smerte i hel-senen. Denne tilstanden er godt dokumentert og beskrevet gjentatte ganger i flere medier, og har du ikke hatt dette problemet selv kjenner du sikkert en som har- eller har hatt det.
Gå til »

Problemer med knærne?
Etter å ha behandlet kampsportutøvere i noen år, ser vi at noen typiske problem går igjen og særlig kneskader er blant de hyppigste skadene. Vi presenterer derfor en miniguide for deg som trener kampsport.
Gå til »

Forskning og osteopati
De senere år har forskning på osteopati fått stadig bedre kvalitet hva angår metode og statistikk. Vi presenterer noen utvalgte studier hvor osteopatisk behandling kan ha en positiv effekt på lidelser som nakke-, korsrygg- og muskelsmerter.
Gå til »